Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy

Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy tarjoaa palvelunaan kiinteistönomistajille joko rakennuksen kokonaisvaltaiseen kuntotutkimukseen liitettävää tai erillistä asbestikartoitusta. Asbestikartoittajat ovat läpikäyneet työsuojeluhallituksen hyväksymän asbestipurkutyö- tai asbestikartoittajakoulutuksen.

Kartoitukset toteutetaan noin viidentoista vuoden ja runsaan sadan kohteen kokemuksella. Kaikki asbestikartoituksen havainnot, tiedot ja suositeltavat toimenpide-ehdotukset kootaan tilaajalle tehtävään kartoitusraporttiin. Rakennusosista löydetty asbesti merkitään sekä raportin liitteenä oleviin piirustuksiin että varoitusteipeillä tai tarroilla kohteessa.thumbup

Suomen Asiakastieto Oy myöntää Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vain parhaimpiin AAA- ja AA+ -luokkiin kuuluville yrityksille. Tähän yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Porin Asbesti-, Siivous- ja Rakennuspalvelu Oy:n rating 9.2.2007 on AA+

Yhtiön toiminta-ajatuksena on perustamisvuodesta lähtien ollut terveydelle haitallisten pölyjen saneeraus ja poistaminen rakennuksista.

Ympäristöasioiden hoito ja ympäristövaikutusten tunteminen sekä toiminnastamme mahdollisesti aiheutuvien ympäristöhaittojen tiedostaminen on oleellinen osa toimintaamme. Olemme sitoutuneet myös toimintamme jatkuvaan parantamiseen sekä minimoimaan toiminnastamme mahdollisesti aiheutuvat vahingolliset ympäristövaikutukset silloin, kun se on mahdollista. 

Toimintaperiaatteitamme ovat:

Ympäristöasioille olemme asettaneet selkeät päämäärät ja tavoitteet. Pyrimme välttämään materiaalien ja energian tuhlausta. Lajittelemme jätteet ja teemme ongelma- tai eristyisjätteensiirtoasiakirjat. Valitessamme tuotteita ja materiaaleja otamme huomioon myös niiden ympäristövaikutukset. Koulutamme henkilökuntaa, jotta jokainen työntekijä tietäisi oman työnsä vaikutukset ympäristölle. Työsuojeluviranomaiset edellyttävät asbestityömenetelmien käyttöä myös useiden muiden terveyshaittaa mahdollisesi aiheuttavien materiaalien käsittelyssä kuten käsiteltäessä mikrobivaurioituneita materiaaleja, kivihiilipikeä (kreosoottiöljy), PCB-pitoisia materiaaleja, lyijyä jne. 

 

Toimimme lakien ja asetusten mukaisesti.

asbestipurkuhomesaneerauksetsaneerauspurku metallipurkutyot suurtehoimuroinnit

Porin asbesti-, siivous- ja rakennuspalvelu Oy

 

Karjasillantie 24
28220 PORI

 

Toimitusjohtaja Tero Heikkilä

0500 946 337

 

porinasbesti@porinasbesti.fi 

 Y-tunnus: 0816326-9

 

Yhteydenottolomake

 

AA-luokitus

 

Tilaajavastuu